Verwacht: De over de top campy fun Game/Wedding Night in Ready or Not vanaf 31 oktober

ready or not 2019

Bij de huwelijksnacht denk je toch meer aan een ander soort spelletje dan dat wordt gespeeld in Ready Or Not.

“Als Grace met Daniel, de jonge telg van een rijke excentrieke familie trouwt, weet ze dan nog niet wat haar te wachten staat op haar huwelijksnacht. Want traditiegetrouw speelt de familie een spel, en dit keer met Grace in de hoofdrol. Het wordt een nacht waarin ze zich voor de moordlustige familie moet verstoppen tot aan zonsopkomst, die jacht op haar maken met allerlei wapens. Maar Grace is niet voor een gat te vangen en krijgt natuurlijk hulp van haar kersverse echtgenoot. Maar bloed zal er vloeien met het nodige dood en verderf.”

De trailer ziet er over de top hilarisch bloederig uit, met brute campy kills, en een knettergekke familie die al eveneens over de top campy typetjes zijn. Vooral grootmoeder ziet er supergezellig uit. Er staat nergens bij dat dit tevens een comedy is, maar dat ziet er wel naar uit in de trailer, waar de kills met een enorme knipoog in beeld worden genomen evenals de personages.

In de glansrijke hoofdrol zien we Samara Weaving die ook al de show stal als Bree in The Babysitter (2017), maar dit keer dus het beoogde slachtoffer is, in plaats van een occulte dame. Haar nieuwe man wordt gespeeld door Adam Brody.

Persoonlijk ben ik fan van Samara, door haar perfecte uitstraling voor dit soort crazy films en rollen. Ze doet me denken aan een jongere versie van Emma Stone, maar dat ter zijde.

De film is geregisseerd door Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillet die ook samen de segmenten ‘The Way In’ en ‘The Way Out’ regisseerden van de anthologie horror Southbound (2015).

Mijn verwachtingen voor deze film zijn dan ook hoog. Vooral omdat ik dit soort over de top grove humor en gekke concepten erg kan waarderen. Er is nog weinig te doen om deze film, maar voor fans van dit genre zal het, als we afgaan op de trailer, een knettergekke beleving worden. Humor, spanning, brute kills en over de top campy fun, Wat wil je nog meer?

Ready Or Not zal vanaf 31 Oktober in de bioscoop te zien zijn.

Hieronder zijn alvast wat screen shots van de trailer:

ready or not 2019
20th Century Fox

ready or not 2019

ready or not 2019

ready or not 2019

ready or not 2019

ready or not 2019

ready or not 2019

ready or not 2019

ready or not 2019