KijkTip van de Dag: Escape Room (2019) nu te zien bij Ziggo

escape room 2019
Escape Room/ Columbia Pictures, Sony Pictures

De mussen vallen nog steeds van het dak, dus misschien zoek je binnen wel verkoeling. In een Escape Room met airco is misschien een goed idee. Of toch niet?

“Want als 6 van elkaar totaal vreemden worden uitgenodigd om aan een escape room game mee te doen met als hoofdprijs 10.000 dollar, komen ze er al snel achter dat het levensgevaarlijke en zelfs dodelijke kamers zijn, als de eerste kamer langzaam verandert in een bloedhete oven. Gelukkig biedt de tweede kamer verkoeling in een ijselijke ruimte. Maar dat alles is nog maar het begin, en moeten ze samen werken om er levend uit te komen en uitvinden waarom juist zij zijn uitgekozen.”

De film biedt originele en prachtig gemaakt escape rooms, een mysterie, een verscheidenheid aan personage die een voor een ten rooi vallen aan de rooms als een ware slasher en een intelligente en dappere Final Girl.

Escape Room (2019) is een zeer vermakelijke trip die vooral voor de fun gaat en zich uitleeft op de verschillende kamers die eigenlijk de show stelen. Er zit lekker veel spanning in en het einde biedt ruimte voor een hoop sequels.

Dus hoe erg je ook zit te zweten met deze hittegolf, de zes arme mensen die opgesloten zitten in deze dodelijke vallen, zweten waarschijnlijk nog wat meer peentjes.

Escape Room is een lekere zit, helemaal met een ijskoud drankje erbij om je hoofd koel  te houden.

De film is nu te zien op Ziggo en voor 6 euro te huren.

← Lees hier het review van Escape Room (2019)