Goed nieuws voor “Light as a Feather” fans

light as a feather

Want er komt een tweede seizoen van de serie Light as a Feather. Als dat geen goed neiuws is…

Het tweede seizoen zal te zien zijn op Hulu en dus hebben wij hier in Nederland daar eigenlijk geen bal aan, maar het eerste seizoen is te zien bij Ziggo en hopelijk het tweede seizoen straks ook.

“Het eerste seizoen volgde een groep meiden die het spelletje ‘Light as a Feather, Stiff as a Board’ speelden, dat een sinistere en dodelijke wending nam. In het tweede seizoen volgen we drie van de overgebleven meiden McKenna, Alex en Violet. Want na de finale van het eerste seizoen dacht McKenna het slim gespeeld te hebben en leken ze allemaal verlost van de vloek, maar niets is minder waar. Dat wordt dus weer een strijd tegen de klok en misschien wordt het tijd om de oorsprong van de vloek te ontraadselen en teniet te doen.”

Het tweede seizoen zal dit keer uit 16 afleveringen bestaan in plaats van 10, maar verder blijft alles vrijwel hetzelfde met wederom bedenker R. Lee Fleming als showrunner, schrijver en producer.

Wanneer wij hier in Nederland kunnen gaan zien hoe het af gaat lopen met McKenna, Alex en Violet en hoe de hele mythologie zich verder ontwikkelt, is dus nog niet bekend. Als het eerste seizoen op Ziggo succesvol was, dan bestaat er wel een kans dat ze ook het tweede seizoen zullen bemachtigen.

In ieder geval hebben wij, de fans, iets om naar uit te kijken.

← Lees hier het review van het eerste seizoen