Nieuw op Netflix: het tweede seizoen van Dark vanaf 21 Juni te zien!

series dark netflix
Netflix

We hebben er even op moeten wachten, maar het tweede seizoen van Dark verschijnt op 21 Juni op Netflix.

Het eerste seizoen van de spannende science fiction mystery serie Dark met een paar gezinnen uit het dorpje Winden en tijdreizen in de hoofdrol was al in december 2017 te zien. Nu is het tweede seizoen van de Duitse Netflix Original deze zomer te bewonderen.

In het eerste seizoen leerden we verschillende families en hun geheimen kennen, kregen we te maken met een raadselachtige tijdmachine, en tijdportalen in de grotten van Winden, geheimen rond de kerncentrale, de moord op jonge jongens en mensen die in de verkeerde tijdsperiode terecht kwamen.

Zo ook Jonas die de zelfmoord van zijn vader wilde ontrafelen, waar de verdwijning van de jonge Mikkel alles mee te maken had, maar doelwit werd van de geheimzinnige Noah en uiteindelijk in een apocalyptisch uitziende toekomst belandde.

Het is dus nu de vraag of Jonas 33 jaar later in de toekomst terecht is gekomen, of misschien zelfs wel 66 jaar later. Of we nakomelingen van de verschillende families uit het eerste seizoen tegen komen en waarom Winden nu een rampgebied is geworden zijn nu de grote vragen.

Er is nog niet veel over bekend, hoeveel afleveringen het tweede seizoen zal bevatten en welke oude bekenden we weer terug gaan zien. Er is net een trailer uitgekomen van het tweede seizoen, maar daar word je niet veel wijs uit. Dus alles blijft nog een grote verrassing. Misschien dat er meer informatie zal uitkomen de aankomende weken.

Ik kan me heel goed voorstellen dat alles in die 1,5 jaar tijd wat is weggezakt. Dus om weer helemaal op de hoogte te zijn, wat er precies is gebeurd, en waarom en hoe  en wanneer en wie wie is, kan je daar alles over lezen in dit artikel.

Dark zal vanaf vrijdag 21 Juni te zien zijn op Netflix.