Nieuw op Netflix: het derde seizoen van Slasher vanaf 23 Mei beschikbaar

slasher season 3 solstice
Netflix

Het buzzt nog niet rond, maar op de site van Bloody Disgusting en op de site van Netflix zelf en op Wikipedia, wordt het derde seizoen van de killer hitserie Slasher aangekondigd voor 23 Mei.

Deze whodunnit anthologie slasher serie, heeft ook nu weer in het derde seizoen een nieuw verhaal, een nieuwe killer en nieuwe slachtoffers.

→ Lees hier het review van Slasher seizoen 3

→ Lees hier wie de Druid is

In het eerste seizoen kregen de argeloze inwoners van een stadje te maken met The Executioner die hen afslachtte vanwege hun zonden. In het tweede seizoen getiteld Guilty Party kregen een aantal oud kampleiders te maken met een wraakactie van een moord die zij zelf in het verleden hadden gepleegd.

Twee seizoenen vol brute kills, een murder mystery die ook de kijker voor hun kiezen kreeg en mee kon denken wie toch de moordenaar zou kunnen zijn. Wie zal er in het derde seizoen deze brute kills veroorzaken?

“Een moordenaar verkleed als Druïde, maakt jacht op getuigen van een moord op een jonge man in hun appartementencomplex, terwijl zij niets deden om hem te helpen.”

Wederom een wraakactie dus, maar nu op mensen die toekeken terwijl iemand werd vermoord in het derde seizoen getiteld Solstice. De nieuwe killer genaamd de Druid, neemt nu wraak op hen. Terecht of niet? In ieder geval zal het een spannend seizoen opleveren geheel in de Slasher stijl.

Het seizoen zal net zoals de voorgaande seizoenen uit 8 afleveringen bestaan en Ian Carpenter zal de nieuwe showrunner zijn die het stokje overneemt van Aaron Martin. Adam MacDonald, bekend van Pyewacket, is de nieuwe regisseur van alle 8 afleveringen.

Slasher Solstice zal vanaf donderdag 23 Mei te zien zijn op Netflix (o.v.)

slasher season 3 solstice