Nieuw op Netflix: De bizarre horror film The Perfection vanaf 24 Mei te zien

the perfection 2018

We krijgen geen genoeg van horrors! Dus heeft Netflix een spikplinternieuwe horror bemachtigd die vanaf 24 Mei te zien zal zijn: The Perfection.

→ Klik hier om het review van The Perfection te lezen

De film werd vorig jaar op het Fantastic Fest in Amerika vertoond en werd door Netflix bemachtigd. De film schijnt bizar, weird, gestoord, absurd en verontrustend te zijn en dat is ook precies wat de trailer laat zien.

“10 jaar nadat cello wonder Charlotte haar carrière heeft opgegeven, zoekt ze opnieuw contact met haar voormalige mentor Anton en zijn nieuwe protégé Lizzie, waarna een bizar plan in werking wordt gesteld en iedereen tot het uiterste op de proef wordt gesteld.”

De trailer geeft een korte impressie van de twee cellospelers die centraal staan in dit verhaal, met enkel bizarre shots en beelden, van crazy tot goor en surrealistisch en doet wat ie moet doen; je compleet nieuwsgierig maken.

In de hoofdrollen zien we Allison Williams (Get Out, 2017) en Logan Browning. De regie is van Richard Shepard.

Word to the wise: echt iedereen die de film al heeft gezien raadt aan om er verder niets over te lezen, geen reviews, zelfs geen enkele trailer kijken en er zo blind mogelijk in te gaan, zodat je volledig verrast wordt.

De film wordt twisted genoemd, demented en met een urgente boodschap, en met verschillende wendingen, dus wees voorbereid op een bizar avondje film kijken.

Meer heb ik er zelf ook niet over gelezen (wel de trailer gekeken) en meer ga ik er dus ook niet over zeggen. Gewoon kijken dus!

Vanaf vrijdag 24 Mei is The Perfection op Netflix te zien.

Voor wie toch een glimp op wil vangen, hier zijn een paar screen shots van de trailer:

the perfection 2018
Netflix

the perfection 2018

the perfection 2018

the perfection 2018

the perfection 2018