Slecht Nieuws: Z Nation gecanceld na 5 seizoenen

z nation
Syfy

Vervelend nieuws, maar na het vijfde seizoen van Z Nation krijgen we geen komische spannende fantasy zombie avonturen meer te zien van Roberta Warren en haar crew.

→ Klik hier voor het review van seizoen 5 van Z Nation

Nog maar net staat het vierde seizoen van Z Nation op Netflix en komt de spin-off Black Summer volgende week vrijdag op Netflix en dan krijg je dit nieuws te horen. Het vijfde seizoen van Z Nation is al uitgezonden op Syfy en hiermee is een einde gekomen aan deze leuke en originele zombie serie.

Alhoewel het dus al bekend is, je kan dus spieken op verschillende sites, hoe de serie zal eindigen, moeten we hier in Nederland nog even wachten op het vijfde seizoen. Hopelijk zet Netflix het laatste seizoen er dit jaar nog op. Maar wie niet kan wachten, de dvd is al verkrijgbaar. Die ga ik zelf binnenkort bestellen, zodat ik jullie een laatste review van Z Nation kan geven. Ik hoop heel erg dat het een beetje een afgerond en mooi einde heeft en geen cliffhanger. Maar ik ga niet spieken, want dat bederft de pret.

Nog een laatste seizoen genieten dus van Roberta Warren, Murphy, Addy, Doc, 10K, en Citizen Z.

Meer lezen over Z Nation? Klik dan op onderstaande links: