Goed Nieuws: The Umbrella Academy krijgt een tweede seizoen

the umbrella academy netflix
Netflix

Wow, kan het nog meer vandaag met al dat goede nieuws? Jawel dat kan zeker want ook The Umbrella Acandemy krijgt een tweede seizoen! Thank you Netflix.

Een serie die het sowieso verdiend heeft om een tweede seizoen te krijgen is The Umbrella Academy. Wat een topserie. Zit superstrak in elkaar met leuke en verfrissende personages, een origineel idee (van de gelijknamige comics) en heel erg creatief gefilmd met muziekkeuzes die het geheel helemaal afmaken. Het is een serie om je vingers bij af te likken en voeg daar ook nog tijdreizen, en een hoop mysterie en humor en strakke coole vechtscènes aan toe en de serie kan wat mij betreft niet meer stuk.

Natuurlijk willen we zo snel mogelijk weten hoe het verder gaat, want alhoewel de zeven helden op het nippertje wisten te ontsnappen aan de grootse wereldvernietiging, weten we niet waar ze in hemelsnaam terecht zijn gekomen. De avonturen van Luther, Diego, Allison, Klaus, Five, Ben en Vanya gaan nu dus sowieso verder.

Five wist met hen allemaal door de tijd te reizen, maar naar welke tijd? En aangezien we hen tijdens dat proces allemaal zagen veranderen in hun jongere zelf, in wat voor gedaante komen ze daar aan? En dan rust hen nog de taak om Vanya te helpen met haar levensgevaarlijke net ontdekte krachten en moeten ze ook nog zien te voorkomen dat de wereld alsnog in de toekomst zal vergaan.

En waar ze ook terecht komen in het verleden, de geheimzinnige organisatie The Commision bestaat daar nog steeds. Vraag is natuurlijk ook of de serie een geheel eigen weg in zal slaan of zich laat leiden door de comics.

We gaan het allemaal zien, ergens hopelijk al in 2020. Nog heel veel nachtjes slapen dus. Hoeveel afleveringen het gaan worden blijft ook nog een raadsel. Maar we hebben in ieder geval weer een hoop om naar uit te kijken.

Ik hou je vanzelfsprekend op de hoogte

← Lees hier het review en alles over het eerste seizoen van The Umbrella Academy