Goed Nieuws: The Order krijgt een tweede seizoen

the order netflix
Netflix

Nog meer goed nieuws ! It keeps on coming. Want nu al weten we dat Netflix een tweede seizoen heeft besteld van The Order.

The Order krijgt een tweede seizoen

Het eerste seizoen van The Order staat nog maar net op Netflix en dat is nu al zo goed bevallen dat Netflix een tweede seizoen heeft besteld. Alhoewel het niet het niveau haalt van een Vampire Diaries of zelfs Teen Wolf, is dit een vrij leuke serie, die wat mij betreft niet zo’n beste start had de eerste afleveringen, maar die steeds leuker en beter werd. Dus qua niveau zit er nog behoorlijk wat rek in en ook qua verhaallijn kan het vanaf nu, na alle introducties in dit nieuwe universum alle kanten op gaan.

Nu we dus meer te weten zijn gekomen over de weerwolven en de Knights of Saint Christopher en de Hermetic Order of the Blue Rose kunnen Jack, Randall, Hamisch en Lilith na de verraderlijke streken van Alyssa en de rest van de Order zich niets meer herinneren van alles wat er is gebeurd. Maar wie had ook anders verwacht? Gehoopt misschien, maar verwacht niet. Wat zal de Order in het tweede seizoen weer in hun schild voeren en kunnen de weerwolven hen wederom stoppen? Alles ligt weer open en dat kan een hoop magie, horror, mysterie en humor gaan opleveren.

Ik ben dus reuze benieuwd naar wat ze van het tweede seizoen zullen gaan maken. Het mag allemaal wat sneller, strakker, grappiger en heftiger en nog meer horror en fantasy wezens please.

Er is verder nog niets over bekend, ze moeten nog gaan filmen, dus wanneer het op Netflix te zien zal zijn dat zullen we moeten afwachten. Wel worden het weer 10 afleveringen.

Keep you posted

← Lees hier het review van seizoen 1 van The Order