Goed Nieuws: The Dragon Prince wordt verlengd met een derde seizoen

the dragon prince netflix
Netflix

Ik heb goed nieuws voor jullie en dat is altijd fijn nietwaar. Want de animatie serie voor jong en oud The Dragon Prince/ De Drakenprins krijgt een derde seizoen!

Er komt een derde seizoen van The Dragon Prince

→ Lees hier het review van het derde seizoen van The Dragon Prince

Netflix heeft gelukkig een derde seizoen van The Dragon Prince besteld. Deze leuke en spannende fantasy animatie serie volgt de avontuurlijke reis van de jonge prinsen Callum en Ezran, hun huisdier Bait en hun elfenvriendin Rayla en hun nieuwe vriend Zym de draak om Zym naar zijn thuisland Xadia te brengen en zo de oorlog tussen de mensen en de magische wezens te beëindigen.

Op het einde van het tweede seizoen zijn Callum, Rayla en Zym net aangekomen op de grens van Xadia en Callum keert met Bait terug naar huis om zijn wettelijke plaats op de troon in te nemen. We hebben dus nog heel wat spannende en grappige avonturen voor de boeg en dan hebben we het nog niet eens gehad over de magie die Callum in zich blijkt te hebben. Een derde seizoen is dus broodnodig.

Wanneer het derde seizoen op Netflix te zien zal zijn en hoeveel afleveringen het zal hebben, is nog niet bekend, maar dat het komt, dat is al supergoed nieuws. De makers hadden al te kennen gegeven dat ze nog heel veel ideeën hebben, dus kom maar door met het derde seizoen en hopelijk gaan er dan nog velen volgen.

Stay tuned, want ik hou je natuurlijk op de hoogte wanneer het derde seizoen precies te zien zal zijn.

Meer lezen over The Dragon Prince? Klik dan op onderstaande links: