Nieuw op Netflix: de nieuwe (horror)thriller serie Chambers vanaf 26 April beschikbaar

chambers season 1
Chambers/ Netflix

Op vrijdag 26 April heeft Netflix een nieuwe serie ingepland; Chambers. Maar wat deze serie precies is en waar het nu inhoudelijk precies over gaat, dat blijft nog vrij onduidelijk.

→ Klik hier om naar het review van Chambers seizoen 1 te gaan

Is het een thriller, een horror, een psychologische horror, zijn er bovennatuurlijke elementen? Die vragen worden niet echt beantwoord afgaande op de korte premisse van het verhaal.

“Een jonge vrouw, Sasha Yazzi, krijgt na een hartaanval een donorhart. Maar al snel begint zij vreemd gedrag te vertonen en lijken er mysterieuze zaken in het spel te zijn omtrent de overleden donor en de dubieuze manier waarop zij is overleden. Haar gedrag neemt steeds meer de eigenschappen aan van het overleden meisje en dat begint behoorlijk sinister te worden.”

Wat wel bekend is, is dat Uma Thurman Nancy Lefevre speelt, de moeder het overleden meisje van wie het donorhart is en met wie Sasha gespeeld door Sivan Alyra Rose, contact zoekt. Maar hoe verder de serie zal verlopen, of het gaat om een horror serie, een thriller, psychologische horror, een mysterie, hoe bovennatuurlijk deze serie zal zijn, dat is nog niet echt duidelijk. Afgezien van een paar foto’s is er verder ook geen ander beeldmateriaal nog beschikbaar. Een trailer kan ons dus ook niet verder helpen. Misschien dat er nog een trailer in aantocht is, maar anders zit er niets anders op dan op 26 April gewoon te gaan kijken.

De serie is bedacht door Leah Rachel en showrunner is Akela Cooper.

Chambers bestaat uit 10 afleveringen en zal in zijn geheel vanaf vrijdag 26 April op Netflix te zien zijn.