Nieuw op Netflix: Z Nation seizoen 4 vanaf 30 Maart te zien

z nation season 4

Geheel onverwachts kondigde Netflix het vierde seizoen van Z Nation aan dat op 30 Maart toegevoegd zal worden.

En dat werd tijd, want na die vrij letterlijke cliffhanger van het derde seizoen willen we natuurlijk weten hoe het verder gaat. Want The Man, gestuurd door het geheimzinnige Zona, zat achter de Westward Bound groep en Lucy aan en dit komt tot een confrontatie in de laatste aflevering van het derde seizoen. Addy, Lucy en 5K sprongen van een klif. Warren en Murphy werden door kogels geraakt en wat is er met Citizen Z en opa gebeurd in hun vliegtuig?

“Het is twee jaar later als Warren ontwaakt uit een coma waarin ze vreemde dromen heeft gehad over een zwarte regenboog. Waar is ze beland? Hoe is het de anderen vergaan? Wat is Zona? En wat betekent de zwarte regenboog?”

We gaan het allemaal zien in het vierde seizoen. Vanaf zaterdag 30 Maart zal het hele vierde seizoen bestaande uit 13 afleveringen in zijn geheel te zien zijn op Netflix. Met onze bekende cast, en nieuwe spelers, om alvast een klein tipje van de sluier op te lichten.

Wil je er alvast meer over lezen? Lees dan mijn review over het vierde seizoen van Z Nation.

Meer lezen over Z Nation? Klik dan op onderstaande links: