Nieuw op Netflix: het tweede seizoen van Chilling Adventures of Sabrina Part 2 vanaf 5 April

chilling adventures of sabrina part 2

Op vrijdag 5 April is het tweede seizoen, of liever gezegd Chilling Adventures of Sabrina Part 2 beschikbaar op Netflix.

In het eerste seizoen maakten we kennis met Sabrina Spellman die samen met haar twee tantes Zelda en Hilda en neef Ambrose in Greendale woont. Half mens en half heks staat zij op haar zestiende verjaardag voor een keuze: mens blijven of een echte heks worden. Dat laatste betekent dat ze haar naam bij moet bijschrijven in het Book of the Beast en ene duistere Mrs Wardwell aka Madame Satan manipuleert haar daarbij. Aan het einde van het eerste seizoen zagen we dan ook dat Sabrina bezweek om haar familie en vrienden te redden.

Het tweede seizoen/deel wordt dan ook een stuk duisterder en gaan we die duistere kant van Sabrina meer zien. De trailer is een stuk heftiger dan het eerste seizoen en blijkt Sabrina ook een erg krachtige heks te zijn. Zal het met haar de slechte kant opgaan, ondanks haar goede bedoelingen? Want je weet wat ze zeggen: the road to hell is paved with good intentions. Of zullen Zelda, Hilda, Ambrose, Harvey, Roz en Susie haar op het goede pad houden? Ook lijkt Sabrina het wel heel gezellig te hebben met Nick, doodt ze demons, wekt ze heksen op uit de dood, kan ze leviteren en lijkt ze er ook een hoop plezier aan te beleven.

Dit tweede seizoen ziet er gevaarlijk en duister en sexy uit. Met alle bekende personages en een duistere figuur aan het einde van de trailer.

In 10 afleveringen worden we hopelijk getrakteerd op een nog duisterder en spannender seizoen vol horror, humor, romance, fantasy, magic en witchcraft.

Vanaf vrijdag 5 April join je de Church of Night samen met Sabrina.

Lees hier meer over Chilling Adventures of Sabrina:

Hier zijn alvast wat screen shots van de trailer.

chilling adventures of sabrina part 2
dark
chilling adventures of sabrina part 2
scary
chilling adventures of sabrina part 2
sexy
chilling adventures of sabrina part 2
witty
chilling adventures of sabrina part 2
magical
chilling adventures of sabrina part 2
horror
chilling adventures of sabrina part 2
witchcraft
chilling adventures of sabrina part 2
girlpower
chilling adventures of sabrina part 2
powerful