Verwacht: Happy Death Day 2U vanaf 14 Februari in de bioscoop

happy death day 2u 2019

Vanaf 14 Februari zal Happy Death Day 2U in de bioscoop te zien zijn, het spannende en komische vervolg van Happy Death Day uit 2017.

→ Klik en lees hier het review van Happy Death Day 2U

Dacht Tree in Happy Death Day (2017) eindelijk dat ze de tijdlus doorbroken had, haar killer had ontmaskerd, lees hier wie dat was, en had gedood en ze nu eindelijk letterlijk verder kon gaan met haar leven, begint de hele ellende weer opnieuw. Geen Happy End voor Tree.

Want helaas, zo werkt dat niet in vervolgen. En zeker niet bij slashers. Er is altijd weer een nieuwe killer die opstaat. Gelukkig voor ons, wat zo krijgen wij weer een nieuwe komische slaher voorgeschoteld met de coole Tree in de hoofdrol.

De film is wederom geschreven en geregisseerd door Christopher Landon, en de hoofdrol is natuurlijk weer voor Jessica Rothe (Tree) en nu zullen ook Israel Broussard (Carter) en Phi Vu (Ryan) een grote rol spelen. Een sequel met hetzelfde team is altijd meer belovend dan een nieuw of veranderd team, zodat de sfeer en het idee van de eerste film en het vervolg goed op elkaar aan zullen sluiten.

“Een dag nadat Tree Geldman haar tijdlus succesvol had doorbroken, er ook nog een beter en leuker mens door was geworden en er een vriendje Carter aan over hield, bevindt ze zich opnieuw in een tijdlus. En dit keer zijn ook haar vrienden, Carter en Ryan en anderen er bij betrokken, want ook zij zijn dit keer slachtoffers van de Baby Face killer. Tree moet alles op alles te zetten om de nieuwe moordenaar te ontmaskeren om zo te voorkomen dat haar vrienden sterven, en dat zijzelf niet sterft, voorgoed.”

Zoals het een goede sequel van een slasher betaamt zijn er nieuwe regels: Er is niet alleen een nieuwe moordenaar, maar de killer is sterker, de kills bloederiger en heftiger er worden meer slachtoffers gemaakt en zelfs de Final Girl kan sterven. Als dit ook geldt voor Happy Death Day 2U dan kunnen we een behoorlijk spannende en bloederige mystery slasher verwachten.

De beelden van de trailer liegen er in ieder geval niet om. Spannende chasing scenes, hilarische death scenes, meer personages en een new and improved Tree. Wie zal dit keer verstopt zitten achter het Baby Face masker? Je ziet het vanaf 14 Februari in de bios.

Hier zijn alvast wat screen shots van de trailer:

happy death day 2u 2019
Universal Pictures

happy death day 2u 2019

happy death day 2u 2019

happy death day 2u 2019

happy death day 2u 2019

happy death day 2u 2019

happy death day 2u 2019