Verwacht op Netflix: het tweede seizoen van The Dragon Prince vanaf 15 Februari op Netflix

the dragon princes season 2
The Dragon Prince/ Netflix

Yes! Het tweede seizoen van The Dragon Prince is over twee weken al te zien op Netflix.

→ Klik hier voor het review van The Dragon Prince Seizoen 2

Er is eigenlijk verder nog niks over bekend. Geen trailer, geen verhaallijn, niet hoeveel afleveringen het zullen worden. Maar wat geeft het, het duurt immers nog maar twee weekjes en dan kunnen we weer genieten van de avonturen van de kleine Ezran en zijn pad Bait, zijn grote broer Callum en hun nieuwe vriendin Rayla een Moonshadow elf.

Wat gebeurde er ook al weer in het eerste seizoen?

In het land Xadia leven magische wezens, met 6 bronnen van magie. Maar als een mensentovenaar besluit om een zevende bron van magie aan te boren en daarvoor de levensenergie van magische wezen gebruikt, creëert hij zo duistere magie. Hierop sloten de magische wezens hun land af voor het rijk van de mensen en hun grens werd bewaakt door de draak Thunder. Maar als deze door de mensen wordt gedood en al de drakeneieren worden vernietigd, ontstaat er een oorlog tussen beide rijken.

Maar juist wanneer Rayla het paleis binnendringt om de kroonprins te doden, Ezran, vindt Ezran een drakenei en besluiten ze samen om het ei terug te brengen naar Xadia om de oorlog te beëindigen. Ze worden echter in de weg gestaan door de kwaadaardige tovenaar Viren, en zijn dochter Claudia een tovenares en zijn zoon Soren een soldaat.

Nadat Ezran, Callum, Rayla en Bait allerlei avonturen hebben beleefd en beproevingen hebben doorstaan, gebeurt er iets magisch: het ei komt uit! Maar op datzelfde moment ontdekt Claudia hun locatie. Zullen ze de kleine draak veilig naar Xadia weten te brengen en welke avonturen staan hen nu weer te wachten? Het is nog allemaal een grote verrassing, maar misschien daarom wel des te leuker.

Vanaf 15 Februari kunnen we op Netflix zien hoe het verder gaat met onze jonge helden.  Ik zit er klaar voor, jij ook?

← Lees hier het review van het eerste seizoen van The Dragon Prince