Nieuw op Netflix: de comedy serie Russian Doll te zien vanaf 1 februari

russian doll season 1

Vanaf 1 februari er er een nieuwe Netflix Original comedy serie te zien die er pijnlijk grappig uit ziet.

Ook zo gelachen om de komische slasher Happy Death Day (2017) die op 14 februari een vervolg krijgt in de bios Happy Death Day 2U? Dan kan je in de tussentijd terecht bij deze hilarische comedy met hetzelfde thema.

“Nadia gaat steeds opnieuw dood en beleeft haar 36e verjaardag telkens weer. Ze zit vast in een surrealistische tijdlus en wordt geconfronteerd met haar sterfelijkheid. En ze blijkt niet de enige te zijn.”

De serie is gemaakt door Natasha Lyonne, Amy Poehler en Leslye Headland. De trailer belooft behoorlijk wat absurd komische situaties, bonte personages in New York en met hele opmerkelijke en originele sterfgevallen van Nadia. Met in de hoofdrol een vrij nuchtere, cynische en grofgebekte Nadia, gespeeld door Natasha Lyonne, die we op de voet volgen, om het raadsel rondom haar vreemde deaths op te lossen.

De serie bestaat uit 8 afleveringen en aangezien het een comedy is, zullen de afleveringen waarschijnlijk ieder 30 minuten duren, afgaande van IMDb. Heerlijk bingeable dus.

Hieronder zie je alvast wat screen shots van de trailer. Deaths by auto, trap, valluik, ..? en lift

→ Lees hier het review van Russian Doll

russian doll season 1

russian doll

russian doll season 1

russian doll

russian doll