Riverdale is back! IJsvrij op donderdag 17 januari!

riverdale season 3

Want er wordt donderdag niet alleen sneeuw verwacht…Donderdag 17 januari kunnen we eindelijk weer terug naar Riverdale. Want het einde van de achtste aflevering op 12 december vorig jaar liet ons wel eventjes met open mondjes achter. 

Het is Betty gelukt om samen met Ethel alle meisjes onder de hersenspoelerij van de Sister of Mercy uit te krijgen en hebben we nu een iets duidelijker beeld van het ontstaan van Gryphons & Gargoyles. Het was namelijk een spel dat de kinderen daar gingen spelen om nog enige controle te krijgen, nadat ze door de Sisters gehersenspoeld werden met het beeld van de Gargolye King om hen in toom te houden. Hoe ziek! En waar Hiram Lodge nu dankbaar gebruik maakte om zijn nieuwe drugs Fizzle Rocks op die arme kinderen te testen. Hoe ziek kan je zijn?

Maar meer over de Gargoyle King, wie het is en wie die bende is, weten we niet. En is dat plaatje hierboven een beeld of een echt persoon? Hoe creepy.

Maar goed, Archie en Jug zijn op de vlucht en bereikten Jug’s moeder Gladys en zijn superstoere zusje Jellybean. Jug werd door FP opgehaald om terug te keren naar Riverdale, terwijl Fred Archie naar de grens bracht.

Maar als Betty als de Gargoyle Queen euforisch samen met de anderen buiten komt en FP en Jug terugkomen naar Riverdale, blijkt de noodtoestand te zijn afgeroepen en is Riverdale hermetisch afgesloten in quarantaine: Nobody in or out.

Wat nu mensen? Wat verraadt de trailer?

Achie is uit op wraak, houdt eerst een pistool gericht op de slapende Hiram en staat tegenover Hiram met een mes… Sexy beelden tussen Cheryl en Toni. Wat steelt Cheryl met een kastenmaker op? Betty bezoekt haar vader en gaat terug naar de kamer met het Gargoyle beeld er in. Who’s that: Wie richt er een pistool op Jug? Reggie wordt gepakt door de Gargolye bende, maar zoent ook nog even met Veronica. Waarom is Josie zo bang? En nog zoveel meer? Weet jij waar je kijken moet?

Wowie zeg, een trailer waarin zoveel gebeurt en eigenlijk heel weinig wordt prijsgegeven, behalve dat het zo te zien retespannend wordt, het weer bol staat met mysteries, en wordt er van alles bekokstoofd en bedreigd en gaat het er ondertussen ook nog supersexy aan toe.

Dus zeg alle afspraken af en zorg dat je donderdag 17 januari aan het scherm gekluisterd zit!

Hieronder zie je alvast wat screenshots van de trailer.

riverdale season 3

riverdale season 3

riverdale season 3

riverdale season 3

riverdale season 3

riverdale season 3

Meer lezen van Riverdale? Klik dan op onderstaande links: