Nieuws: Stranger Things seizoen 3 vanaf 4 juli 2019 te zien op Netflix

stranger things season 3

Netflix luidt het jaar in met een mysterieuze teaser trailer waarin ze bekend maken dat het derde seizoen van Stranger Things te zien zal zijn vanaf 4 juli 2019.

→ Lees hier het review van Stranger Things seizoen 3

Met een countdown op tv zien we via 5WIYZ Hawkins Indiana, Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve 1985. Tenminste tot een storing plotseling overschakelt naar het aftelmoment in New York met nog 30 seconden te gaan, waar tussendoor een vreemde cryptische boodschap van een computerscherm te zien is.

stranger things season 3
Netflix

‘When blue and yellow meet in the west.’

Terwijl het aftellen begint, draait het beeld langzaam om en zien we vanuit de Upside Down het vuurwerk op z’n kop en verschijnt er nog een tekst in beeld. Wat heeft dit allemaal te betekenen? Wat is SilverCatFeeds? En horen we daar Mike de naam van Eleven schreeuwen?

Auld Lang Syne en out. What?!

We zullen nog even geduld moeten hebben voordat we dit kunnen ontcijferen of heb jij al een idee? Misschien worden er de komende maanden nog meer hints gegeven. En zou het feit dat het op Independence Day wordt uitgebracht er iets mee te maken hebben?

Lees hier alles over wat er gebeurde in het eerste en tweede seizoen.


Keep you posted

stranger things season 3

stranger things season 3

stranger things season 3

stranger things season 3

stranger things season 3