Verwacht: Riverdale Seizoen 3 vanaf 11 oktober op Netflix

riverdale season 3

Ook zo benieuwd hoe het verder gaat na alle spannende gebeurtenissen en ontknopingen in Riverdale? We hoeven niet zo heel lang meer te wachten, want half oktober gaat het derde seizoen van start.

Wat kunnen we verwachten

Vanaf 11 oktober kunnen we weer vol verwachting iedere donderdag ouderwets aan de buis gekluisterd zitten. Want hoe vergaat het Archie nu hij is opgepakt? Gaat hij werkelijk de gevangenis in? Het lijkt er wel op als we de trailer moeten geloven.

Maar de spectaculaire trailer laat nog meer zien. Behalve een leuk uitje bij een meertje, de Vixens die weer helemaal terug zijn, is er ook weer volop romantiek te zien.  Het altijd fijne en sterke koppel Betty en Jugehad, zoenend bij een kampvuur. Moeilijke tijden voor Veronica en Archie. Zal Cheryl eindelijk openlijk een relatie kunnen hebben met haar geliefde Toni. Maar ook Kevin zien we een hartstochtelijke zoen uitdelen. Wie is deze gelukkige jongen? En we treffen Alice en FP samen aan in bed. Genoeg romantiek voor de boeg zo te zien.

Duister monster en rituelen

Maar dan… het laatste stukje van de trailer. Dat geeft ineens een heel ander beeld van Riverdale. Nu was het daar al minder gezellig dan het in eerste instantie lijkt, met bendes, de foute Hiram, drugs van de Ghoulies en dan liep er in het tweede seizoen ook nog een seriemoordenaar rond die een wel erg enge band had met Betty. Niet zo vreemd toen bleek dat de Black Hood niemand minder was dan Hal, de vader van Betty. Nu hij is opgepakt, lijkt het gevaar geweken en de rust weer teruggekeerd in Riverdale.

Niets in minder waar, zo laat de trailer ons zien. Een freaky creepy monster. Twee baby’s die omhoog worden gehouden voor wat lijkt een ritueel. En dan vindt Jughead in het bos ook een vreemde setting van een ritueel. Riverdale lijkt een nog duisterdere weg in te slaan. I love it. Kom maar door met die afleveringen.

Onbeantwoorde vragen en villains unite

Over die twee baby’s, zou dat de tweeling van Polly kunnen zijn? En heeft het misschien iets te maken met die sekte of groep waar zij verbleef toen zij zwanger was en net bevallen?

Ook nog een vraag die maar blijft hangen is of de echte broer van Betty wel echt dood is. We hebben alleen de woorden van Chic en die is allesbehalve betrouwbaar gebleken.

En dan nog iets, want alhoewel Hal de Black Hood is, dat neemt niet weg dat degene die Fred neerschoot groene ogen heeft. Toeval, of juist niet, is, dat Hal geen groene ogen heeft. Zal dat dan nog een staartje krijgen?

Waar we in ieder geval nog lang niet vanaf zijn, zijn Penelope Blossom, Penny Peabody, Claudius Blossom, Malachai en sheriff Minetta het schurkenclubje van Hiram geheel in een soort Gotham stijl.

Stay tuned

Aangezien het derde seizoen zal bestaan uit 22 afleveringen, kunnen we waarschijnlijk nog een heleboel verwachten.

Het is nog even wachten, maar op 11 oktober kunnen we allemaal gezamenlijk weer voor de buis kruipen en wordt het smullen geblazen.

riverdale season 3
a really creepy monster/ The CW
riverdale season 3
what is going on here?/ The CW
riverdale season 3
two babies and a ritual?/ The CW
riverdale season 3
creepy rituals in the woods/ The CW

Lees hier alvast meer over Riverdale: