Verwacht: American Horror Story Seizoen 8: Apocalypse vanaf 18 september te zien op FOX

american horror story season 8 apocalypse

Over precies een week is het zover het nieuwe seizoen van American Horror Story: Apocalypse. Wat kunnen we verwachten?

Klik hier voor het review van AHS seizoen 8 Apocalypse

Het achtste seizoen zal een crossover zijn van het eerste seizoen Muder House en het derde seizoen Coven, wat betekent dat we een aantal oude bekenden weer terug zullen zien.

Sarah Paulson keert terug als Billie Dean Howard (uit Murder House) en als Cordelia Goode (uit Coven) én ze zal ook een nieuwe rol op zich nemen: Wilhelmina Venable.

Ook Taissa Farmiga de ster uit The Nun (2018) zien we in een dubbelrol terug als Violet Harmon (Murder House) en als Zoe Benson (Coven).

Na een afwezigheid van 3 seizoenen is ook Jessica Lange weer terug, wat ik persoonlijk heel leuk vindt, aangezien ik haar, en Sarah Paulson en Evan Peters dé belichaming vindt van AHS. Zij zal de rol van Contance Langdon (Murder House) weer gaan oppakken.

Maar er zijn een hele hoop oude bekenden weer terug. Uit Murder House: Evan Peters als Tate Langdon, Connie Britton als Vivien Harmon, Dylan McDermott als Ben Harmon.

Uit Coven zijn dat: Emma Roberts als Madison Montgomery, Gabourney Sidibe als Queenie, Lily Rabe als Misty Day en Frances Conroy als Myrtle Snow.

Nieuwe rollen zijn er voor Kathy Bates als Miriam Mead en Billie Lourd als Mallory. Tenslotte is er ook een rol voor nieuweling Joan Collins. En zal Cody Fern de inmiddels opgegroeide evil baby van Tate en Vivien spelen Michael Langdon aka de Antichrist.

american horror story season 8 apocalypse

Welcome to Outpost Three

Zijn de woorden van Sarah Paulson in de heftige trailer van Apocalypse. De wereld lijkt vergaan, er heerst chaos, er is sprake van radioactieve straling en in Outpost Three gelden strikte regels die zo te zien zwaar bestraft worden wanneer je deze overtreedt.  Dat ziet er uit als een gezellige veilig plek, ahum. De art decoration en de kostuums zien er in ieder geval prachtig uit en ik ben benieuwd hoe de bekende personages in dit naargeestige beeld gaan passen.

Zo te zien lijkt Apocalypse qua vormgeving, art decoration, personages en origineel verhaal alle seizoenen te gaan overtreffen. Of dat ook het geval zal zijn, zullen we gaan zien vanaf dinsdag 18 september om 23:00 op Fox.

→ Lees hier het uitgebreide review van AHS seizoen 8: Apocalypse

Je kan ook nog even je geheugen opfrissen hoe het allemaal ook al weer zat met Murder House en Coven:

american horror story season 8 apocalypse