Verwacht: Series The Innocents & Ghoul binnenkort op Netflix

Aanstaande vrijdag op 24 augustus worden twee gloednieuwe series op Netflix gelanceerd: The Innocents en Ghoul.

Het lijkt wel alsof de weergoden Netflix goedgestemd zijn, of dat Netflix een geheime buienradar heeft, maar nu het weer om slaat en we zaterdag kou en regen kunnen verwachten schotelt Netflix ons twee nieuwe series voor.

The Innocents

Deze bovennatuurlijke science fiction fantasy serie bestaande uit 8 afleveringen vertelt het liefdes en coming of age verhaal van de jongeren June en Harry die samen van huis weglopen om hun eigen lot en identiteit te bepalen. En juist dat laatste blijkt voor June niet zo makkelijk, wanneer ze er achter komt dat ze een shapeshifter is. Opgejaagd en op de vlucht, waarbij Harry haar ondanks haar mysterieuze kracht zal steunen en bij haar zal blijven, belanden ze in een verwarrende nieuwe wereld.

De trailers zien er veelbelovend uit en de nadruk ligt op de liefderelatie tussen June en Harry en op wat zij is. De trailers beloven spanning, mysterie en een episch liefdesverhaal.

Ghoul

Deze bovennatuurlijke horror serie van 3 afleveringen, gaat over een militaire gevangene die in een zwaar beveiligde verhoorlocatie terecht komt. Daar krijgt een vrouw uit het leger gespecialiseerd in het afnemen van verhoren en het afdwingen van bekentenissen, de opdracht een bekentenis uit de man te halen. Maar al gauw begint het verhoor angstaanjagende vormen aan te nemen en is niemand meer veilig en is het allesbehalve een man waar ze mee te maken krijgen.

De trailer zorgt al gelijk voor een goede laatste jumpscare. De sfeer is duister en naargeestig en belooft waarschijnlijk een huiveringwekkende paar uurtjes, waarin we de overlevingstocht van de jonge verhoordster volgen.

Deze Indiase serie is ontwikkeld door Patrick Graham en komt uit de koker van Blumhouse Productions en Phantom Films.

 

Dus laat die regen maar vallen want binnenblijven is dit weekend geen straf. Nu alleen nog kiezen welke serie je (eerst) gaat kijken.

Klik hier voor het review van The Innocents

Klik hier voor een kort review van Goul zonder spoilers

Klik hier voor een uitgebreid review van Ghoul