Nieuws: Slecht nieuws en goed nieuws over American Horror Story

american horror story apocalypse season 8
AHS Apocalypse/ FX

Aangepast op 27 maart 2019. Liever eerst het goede nieuws horen of eerst het slechte nieuws?

→ Voor de update op 6 juni 2019 met het allernieuwste nieuws van AHS klik hier!

Update 27 maart 2019: Netflix is de laatste tjd vrij onduidelijk geweest over AHS. Inmiddels is het jullie vast wel opgevallen dat er gelukkig nog twee seizoenen van AHS op Netflix staan: Asylum (seizoen 2) Freak Show (seizoen 4). Dus wederom een beetje goed nieuws. Het slechte nieuws is dat seizoen 7 Cult nog steeds niet op Netflix staat, maar hopelijk als het goed is ergens dit jaar (2019) zal verschijnen. 

Originele bericht:

Laten we maar eerst door de zure appel heen bijten. Oké, hou je vast hier komt het. Alle zes seizoenen van American Horror Story zullen vanaf 8 september 2018 van Netflix verwijderd worden. Ja, snik. Droevig nieuws. Dus wie alle seizoenen nog wil zien moet snel zijn.

En net nu het achtste seizoen bijna van start gaat. Dit is gelijk het goede nieuws! Want vanaf dinsdag 18 september om 23.00 uur kan je wekelijks bij Fox het nieuwste seizoen kijken (zie site Foxtv). Dit nieuwe seizoen is getiteld Apocalypse en wordt een cross-over van het eerste seizoen Murder House en het derde seizoen Coven.

We zullen onder andere Sarah Paulson weer terug zien als Cordelia Goode (uit Coven) en als Billie Dean Howard (uit Murder House). Alle bekende gezichten komen weer voorbij, waarbij zowel personages uit Coven als Murder House hun opwachting maken. Waaronder Jessica Lange die haar eerste rol van Constance Langdon weer op zal pakken. Het zal een feestje worden om naar te kijken.

Als je geen idee meer hebt waar Coven en Murder House ook al weer over gingen, alles een beetje is weggezakt of je helemaal deze twee seizoenen niet hebt gezien (hup, snel je hebt nog 2 weken, dat moet lukken), dan kan je altijd nog de uitgebreide reviews lezen en het artikel over Murder House en wat er precies allemaal gebeurde.

Dus kan je alsnog instappen in het achtste seizoen.

Alhoewel 6 seizoenen AHS verdwijnen, verschijnt wel in het derde kwartaal op Netflix het zevende seizoen Cult. Ook dit kan de pijn een beetje verzachten. So, all is not lost.

→ Lees ook mijn review van de eerste aflevering van Apocalypse: The End

→ Lees hier het uitgebreide review van AHS seizoen 8: Apocalypse