Nieuws: Slecht nieuws en goed nieuws over American Horror Story op Netflix

american horror story apocalypse season 8
AHS Apocalypse/ FX

Aangepast op 26 september 2019. Lees hier alle ontwikkelingen omtrent American Horror Story op Netflix.

→ Lees hier het review van AHS S9: 1984

Update 26 september 2019:

Vanaf nu is het negende seizoen van American Horror Story: 1984 wel te zien op Fox! Een back to the eighties slasher geheel in AHS stijl maar met een enorme throwback naar de bekendste jaren 80 slashers. Wat een horror festijn! De eerste aflevering belooft veel goeds en is super. Wie gaat er mee naar Camp Redwood?

→ Lees hier het review van de eerste aflevering van AHS 1984!

Films en seriesFilms en series


Update 6 juni 2019:

Het is me een gedoetje met AHS op Netflix, dan gaat alles eraf dan toch weer niet. Dan komt het zevende seizoen op Netflix. Oh toch niet. Echt horror dus. En nu zitten we dus weer in een goed nieuws slecht nieuws situatie.

Dus hier komt het slechte nieuws: Ook het laatst overgebleven seizoen van AHS Freak Show zal nog maar tot en met 30 juni 2019 beschikbaar zijn op Netflix. Daarna volgt een grote leegte voor AHS.

En dan nu het goede nieuws: Het negende seizoen komt eraan op Fox en ook is er al een tiende seizoen besteld. Maar first things first.

Het negende seizoen gaat 1984 heten. En zal inhaken op de slashers uit de jaren 80. Dus voor de liefhebbers van eighties horrors, maak je borst maar nat.

→ Lees hier meer over AHS 1984!

Verder is er nog niks over bekend, behalve dat Emma Roberts en Billie Lourd  Sarah Paulson weer een rol zullen spelen, goed nieuws. En sorry, maar nog even het laatste slechte nieuws, dat Evan Peters dit seizoen NIET mee doet.

We wachten dus met spanning af op meer nieuws en of Netflix toch weer in de buidel gaat tasten voor AHS.

De serie zal eerst weer te zien zijn op FX, en dan vervolgens hopelijk heel snel op Fox bij ons worden uitgezonden.


Update 27 maart 2019:

Netflix is de laatste tijd vrij onduidelijk geweest over AHS. Inmiddels is het jullie vast wel opgevallen dat er gelukkig nog twee seizoenen van AHS op Netflix staan: Asylum (seizoen 2) Freak Show (seizoen 4). Dus wederom een beetje goed nieuws. Het slechte nieuws is dat seizoen 7 Cult nog steeds niet op Netflix staat, maar hopelijk als het goed is ergens dit jaar (2019) zal verschijnen.


Bericht van 22 augustus 2018:

Laten we maar eerst door de zure appel heen bijten. Oké, hou je vast hier komt het. Alle zes seizoenen van American Horror Story zullen vanaf 8 september 2018 van Netflix verwijderd worden. Ja, snik. Droevig nieuws. Dus wie alle seizoenen nog wil zien moet snel zijn.

En net nu het achtste seizoen bijna van start gaat. Dit is gelijk het goede nieuws! Want vanaf dinsdag 18 september om 23.00 uur kan je wekelijks bij Fox het nieuwste seizoen kijken (zie site Foxtv). Dit nieuwe seizoen is getiteld Apocalypse en wordt een cross-over van het eerste seizoen Murder House en het derde seizoen Coven.

We zullen onder andere Sarah Paulson weer terug zien als Cordelia Goode (uit Coven) en als Billie Dean Howard (uit Murder House). Alle bekende gezichten komen weer voorbij, waarbij zowel personages uit Coven als Murder House hun opwachting maken. Waaronder Jessica Lange die haar eerste rol van Constance Langdon weer op zal pakken. Het zal een feestje worden om naar te kijken.

Als je geen idee meer hebt waar Coven en Murder House ook al weer over gingen, alles een beetje is weggezakt of je helemaal deze twee seizoenen niet hebt gezien (hup, snel je hebt nog 2 weken, dat moet lukken), dan kan je altijd nog de uitgebreide reviews lezen en het artikel over Murder House en wat er precies allemaal gebeurde.
Films en seriesFilms en series

Dus kan je alsnog instappen in het achtste seizoen.

Alhoewel 6 seizoenen AHS verdwijnen, verschijnt wel in het derde kwartaal op Netflix het zevende seizoen Cult. Ook dit kan de pijn een beetje verzachten. So, all is not lost.

→ Lees ook mijn review van de eerste aflevering van Apocalypse: The End

→ Lees hier het uitgebreide review van AHS seizoen 8: Apocalypse