Wie is de moordenaar in Slasher Seizoen 2?

slasher season 2 killer
who wrote this?/ Netflix

Niets is zo vervelend wanneer je eigenlijk geen zin hebt om een hele film of serie of boek uit te kijken of lezen om erachter te komen who did it. Toch wil je het weten. I hear you, dus bij deze dé onthulling. En misschien vind je het na de onthulling het toch wel weer de moeite waard om verder te lezen of te kijken, want de ene twist is de ander niet.

Films en seriesFilms en series

Murder Party

In het tweede seizoen van Slasher, waar je hier het hele review kan lezen, zijn de makers erg slim te werk gegaan. De sneaky bastards. Het gaat natuurlijk allemaal terug naar de tijd dat onze moord/vriendengroep, Susan, Andi, Dawn, Peter en Noah, ooit Talvinder hebben vermoord op kamp, weliswaar per ongeluk, en vervolgens heel erg opzettelijk… En dat hebben ze wel al heel lang weten te verbergen. Dus wie hakt hen nu één voor één overhoop?

De Verdachten

Het kan niet anders dan één van de communeleden zijn waar ze logeren. De verdachten zijn: Antoine, Renee, Judith Mark, Keira, Wren en Glenn. Genoeg om uit te kiezen. Eerst lijkt het nog even dat de dader één van de vijf vrienden is, die het lijk van Talvinder moeten verplaatsen nu er een golfbaan op gebouwd gaat worden, maar die theorie kan al snel in de vuilnisbak, aangezien ze allemaal vrij snel een kopje kleiner worden gemaakt. Maar ook steeds meer communeleden leggen het loodje. Totdat er nog maar weinig mensen over zijn en er weinig te kiezen blijft. Maar wie heeft er wat met Talvinder te maken?

Dan blijkt uit de laatste afleveringen dat we allemaal om de tuin zijn geleid. Want de moorden die nu plaatsvinden hebben niet direct te maken met de moord op Talvinder, iemand die uit is op wraak op háár moord, maar er blijkt iemand anders in het spel te zijn.

Films en seriesFilms en series

slasher season 2 killer
a deranged Judith/ Netflix

Dark Horse Killer

Want nadat de fijne vrienden haar hadden vermoord, waren ze ook nog zo slinks om de moord in de schoenen te schuiven van een vreemde snuiter op kamp die een oogje had op Talvinder, Owen. En laat Owen nu net de zoon zijn van Judith. Owen die opgepakt is, en in de gevangenis zelfmoord heeft gepleegd. Maar dat is nog niet alles. Want Judith neemt niet gewoon wraak, nee, ze is een beetje gestoord geworden. Want wie goed heeft opgelet, ziet Wren nooit praten met anderen, behalve met Judith waarmee hij een stiekeme relatie heeft. Best wel ziek. Een moeder die haar dode zoon hallucineert en er seks mee heeft en vervolgens iedereen die te maken heeft gehad met zijn zelfmoord of meent de ontdekking te doen van haar denkbeeldige relatie met Wren, die vermoordt ze gewoon. Totdat er praktisch niemand meer overblijft. De killer dit tweede seizoen van Slasher is dus: Judith. 

De enigen die het overleven zijn Keira, uit de communegroep en Dawn uit de moorddadige vriendengroep. 

There you have it. Toch zijn er nog wel wat vragen overgebleven en dingen die niet helemaal kloppen of onlogisch zijn. Die kan je in het review van Slasher seizoen 2 nog eens teruglezen.

Meer lezen over de serie Slasher? Klik dan op onderstaande links: