Sassy’s Shortlist: week 2 (2018)

In deze rubriek vind je tips over films en series die te zien zijn op tv, in de bioscoop of via Netflix. Ook vind je hier aankondigingen of nieuwtjes over boeken, films en series. Af en toe plaats ik een eerste indruk van een serie en updates van de site.

scream queens season 2
Fox

Vanaf volgende week gaat op Fox het tweede seizoen van een komische horror comedy in de herhaling. Lees verder voor meer informatie.

Scream Queens Seizoen 2 op herhaling op Fox

In december ging het eerste seizoen van Sceam Queens op Fox in de herhaling en nu is het ook tijd voor het tweede seizoen. Op dinsdag 16 januari kan je weer genieten van Chanel Oberlin en haar minions, Chanel no. 3 en Chanel no. 5. Alhoewel we hen, aan het einde van de laatste aflevering van seizoen 1, voor het laatst hebben gezien in het gesticht waar ook Hester heeft gezeten, zijn ze terug. En hoe! Dean Munch heeft het na al dat moordende gedoe op de universiteits campus voor gezien gehouden daar en heeft een oud ziekenhuis aan de rand van een moeras gekocht. Zij is erop gebrand om alle ongeneeslijk zieken te genezen en heeft twee van de beste artsen aangenomen. Zayday wil medicijnen studeren en loopt er stage, dus die zien we ook weer terug. En Munch heeft de hulp ingeroepen van de Chanels die weliswaar uit het gesticht zijn, maar financieel aan de grond zitten nu hun geldkraan is dichtgedraaid.

scream queens season 2
Fox

Maar ook Denise Hemphill en Hester zijn weer van de partij! We zien niet alleen de meest bizarre ziekten voorbij komen, maar ook nu krijgen we weer te maken met een mysterieuze moordenaar, verkleed als een groen monster, the Green Meany, die het op patiënten en personeel heeft voorzien. En dit alles heeft te maken met een vreemd incident en een daaropvolgende moordpartij op Halloween jaren geleden in het ziekenhuis. Het is natuurlijk weer Zayday die zich opwerpt als sleuth. En willen de Chanel voorkomen dat zij het volgende slachtoffer zijn. Dit alles heeft hilarische moordpartijen, maatschappelijke sneren, absurde teksten en gedrag en bizarre gebeurtenissen tot gevolg.

Aanstaande dinsdag staat het uitgebreide review van dit tweede seizoen op de site. Wil je een uitgebreid review lezen van het eerste seizoen klik dan hier.

← Lees ook de vorige Sassy’s Shortlist van week 1 met: een eerste indruk van Dirk Gently’s Holistic Detective Agency S2, ep1.